Trapper i træ ved Roskilde

Høj kvalitet og god service

Renovering og montering af trapper ved Roskilde og omegn

Har du brug for renovering eller montering af trapper ved Roskilde og omegn? I et hus med flere etager er det selvfølgelig essentielt med en trappe. Men at finde den rigtige trappe er ikke altid nemt. Både træsort og stil skal passe til resten af huset. Her kan jeg hjælpe. Jeg vejleder dig til valg af den rigtige trappe – både med udseende og type – så den passer perfekt til dit hjem.

Jeg monterer og renoverer trapper i området omkring Roskilde, Ringsted og Køge.

Sådan hjælper jeg med trapper

Hvis der skal bestilles og monteres en ny trappe, så kommer jeg gerne ud og tager et kig, så vi er sikre på, at det er den rigtige trappe som bestilles. Her kan jeg også lave trappehul, hvis det mangler. Efterfølgende bestiller, leverer og monterer jeg trappen. Jeg kan selvfølgelig også fjerne en eventuel gammel trappe.

Trænger trappen blot til renovering? Skal der udsluses hakker, spartles trin op eller renoveres andet på en gammel trappe? Så kommer jeg gerne forbi, og udfører arbejdet.

Få hjælp med renovering af trapper nær Roskilde – Jeg er lige på trapperne

Hvis du ønsker renovering eller montering af trapper nær Roskilde fra Tømrermester Steen Houlind, så kan du fange mig allerede i dag på telefon (+45) 26 27 38 65 eller e-mail steen.houlind@yahoo.dk. Du kan også skrive en besked direkte via kontaktsiden. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Se billeder her

(+45) 26 27 38 65
steen.houlind@yahoo.dk