Renovering

Høj kvalitet og god service

Stor eller lille renovering af hus

Der er mange muligheder og ideer, når det kommer til renovering af hus. Jeg kan hjælpe med de fleste – store som små. Jeg kører primært Ringsted, Roskilde og Køge. Er der tale om et større projekt, så har jeg normalt en ekstra rådgiver med inde over, så alt forløber som planlagt og ønsket.

Ude, inde, oppe eller nede?

Når du ringer med et ønske om renovering af hus, så kommer jeg altid ud og tager et kig på hele huset, så alle er helt sikre på, hvad der skal laves. Herefter sender jeg dig et uforpligtende tilbud på projektet.

Jeg kan renovere alt fra gulve til vægge, lofter og tage. Jeg gennemgår altid hele huset med dig, hvor begge parter kan stille spørgsmål til renovering og opgaver, så der er helt klare linjer.

Er der tale om et større projekt, kan det være en fordel at du har en ekstern rådgiver med ind over. Jeg arbejder glædeligt sammen med andre i en større entreprise, så der er én samlet plan for renoveringen.

Kontakt mig allerede i dag

Jeg står altid klar til at svare på spørgsmål og til at komme med vejledning til dit projekt, og du kan fange mig på telefon (+45) 26 27 38 65 eller e-mail steen.houlind@yahoo.dk.

Se billeder her

(+45) 26 27 38 65
steen.houlind@yahoo.dk