Profil

Giver dig et overblik

Tømrermester Steen Houlind ApS

Jeg startede eget firma i 2006 med erfaringer før det fra min tid som tømrerkonduktør og byggeleder på både små og store projekter inden jeg startede selvstændigt op.

Træ er et levende materiale som både giver fordele og ulemper, det kan være at arbejde med men samtidigt giver det flot resultat der kan give dig et bedre indeklima samt skabe mere hygge i dit hjem frem for plastik.

Som udlært tømrer og bygningskonstruktør har jeg gjort mig mange erfaringer, specielt ift. kreative løsninger. Ikke alle kan finde på kreative løsninger, men endnu færre kan finde frem til når man står og skal bruge dem. Dette er mit speciale.

Det var lysten til at selv bestemme hvad der skal laves og hvordan det skal udføres, der gjorde, at jeg i sin tid startede eget firma. Her kan jeg fokusere på de områder, som jeg virkelig brænder for.

En god udfordring

Jeg laver mange slags opgaver, men jeg er især glad for renovering. Renoveringssager er aldrig lige til, de er altid skråt og skævt, og så handler det om at få det hele til at gå op i en højere enhed, mens det stadig er funktionelt.

Det er spændende at finde flotte specialløsninger til de enkelte bygninger, og jeg har altid dig med på råd i processen, så vi ender med et resultat, som du elsker.

Kontakt mig allerede i dag

Jeg er altid klar på at tage en snak om dit projekt på telefon (+45) 26 27 38 65 eller e-mail steen.houlind@yahoo.dk.

Se billeder her

(+45) 26 27 38 65
steen.houlind@yahoo.dk